Pasiūlymai

“Kregždutės” konditerijos cecho gaminami tortai
•”Napoleonas”;
•Jogurtinis;
•Medutis;
•Maskarponė;
•Griliažinis;
•Tortas “Daina”;
•Tortas “Jaunystė”;
•Tortas “Ambasadorius”;
•Tortas Tiramisu (šokolad. biskvitai, kavos sirupas/brendis, natūral. medus, Maskarponės sūris);
•Tortas Filadelfija (kepto sūrio su švž. avietėmis)
•Tortas “Mocartas” (riešutiniai morengai; ledų-grietinėlės kremas; kukurūziniai traškesiai);
•Tortas “Kregždė” (šokoladiniai biskvitai, glese kremas, džiovintos slyvos, brendis);
•”Retro” (2-jų tortų derinys: Neapoleonas+Jogurtinis);
•Firminis “Kregždutės” tortas “Karališkas” (šokolad. biskvitai, glese kremas, juodųjų serbentų uogienė, razinos mirkytos rome, graikiški ir lazdynų riešutai);
•”Napoleonas” su lašiša ir ikrais;
NAUJIENA! Veganiškas tortas “Anakardis” (anakardžiai, migdolai, kokosas, Agavės ir klevų sirupai / be cukraus, riebalų, miltų ir be gliuteno)
Pyragai
•Firminis “Kregždutės” varškės migdolinis pyragas;
•”Prancūzškas” šokoladinis-varškės pyragas;
•Griliažinis pyragas;
•Aguoninis pyragas;
•Pyragas “Tropikana” (su džiov slyvomis,abrikosais);
•Tiramisu;
•Maskarponės pyragas;
ir kt.
Tortai ir pyragai iki 10kg su Jūsų pasirinkta nuotrauka ar logotipu.
Pyragėliai ir kt. desertai
•Keksiukai-mufinai;
•Cake Pops;
•Macaroons;
•Vestuviniai (su vestuviniu papuošimu) Cake Pops; Mufinai; Macaroons;
•Morenginiai;
•”Orinukai”;
•”Skarelės” su įvairiais įdarais;
• “Legendiniai” konkorėžiai
ir kt.
Tortų nuotraukos

•”Kregždutės” konditerijos cecho gamintas tortas skirtas seniausios Kauno mokyklos – Maironio gimnazijos 150-mečiui
Tel. užsakymams: 8-659-40402; 8-696-35446; (37)423873;
Konditerijos cechas “Kregždutė”
Adresas: Sporto g. 1, Kaunas
“Kregždutės” tortų, pyragų bei kt. konditerijos gaminių daugiau nuotraukų rasite čia
Pasiskaitymui:
Žodis “desertas” kilęs iš prancūziško desservir, kuris reiškia “nurinkti nuo stalo”. Būtent taip ir yra – nurinkus likusį po valgio maistą nuo stalo ir paserviravus jį naujais indais, tiekiamas desertas.
Tikriausiai gerai žinote, kad desertai skirstomi į karštus ir šaltus. Jie gali būti kepami orkaitėje ar dideliame kiekyje riebalų, net gamtoje ant grotelių. Saldūs patiekalai yra verdami (sriuba, kisielius, kompotas, plaktų baltymų desertai, kremai), stingdomi (drebučiai, desertiniai kremai, putėsiai), taip pat prie šios kategorijos būtų galima priskirti ir tradicinius šaltus desertus – itališką tiramisu arba anglišką trifle. Daug žinoma ir šaltų desertų – ledai,, užšaldytų vaisių ar daržovių sulčių desertai, granitos, šerbetai.
Mitybos specialistai sako, kad renkantis patiekalus desertui geriausia vadovautis sezoniškumu, t.y. gaminti saldėsius iš tuo metų laiku derančių vaisių ir uogų. Be to, desertas turi būti kitoks nei prieš tai tiekti patiekalai. Lengvas vaisių desertas pukiai tiks prie solidaus pagrindinio patiekalo (mėsos kepsnio, troškinio), o prie minkšto, kreminio pagrindinio patiekalo (pavyzdžiui, daugiaryžio) derės traškus desertas.
